Spring naar content

Over Flowbird

Elke vogel beweegt snel en vliegt veilig binnen een vlucht vogels. De souplesse en de gratie van de gezamenlijke beweging, een goede flow, inspireerde ons om te kiezen voor onze merknaam Flowbird.

Het symboliseert onze ambitie om trajecten eenvoudiger, veiliger, sneller te maken terwijl het collectief maximaliseren van de efficiëntie en harmonisatie van de stromen.
Flowbird. wil over de hele wereld bijdragen aan het verbeteren van het milieu. We optimaliseren het verkeer, verminderen de luchtvervuiling door het aanbieden van sensoren en maken steden veiliger en economischer. FLOWBIRD is een softwareplatform dat de lokale autoriteiten helpt te meten, controleren en beheren van de mobiliteit binnen de steden en betalingen vereenvoudigen.

Dit is onze knowhow, de stedelijke intelligentie. Dit doen we dankzij het aanbieden van oplossingen, mobiele applicaties en online services.

Eén van onze verwezenlijkingen is het aanbieden van een allesomvattende mobiele parkeerapp. Zo parkeer je snel, eenvoudig en voordelig in 3 stappen met flowbird:

  • Selecteer de locatie
  • Start het parkeerticket
  • Stop en betaal

Met onze parkeerapp betaal je enkel wat je verbruikt, zeg je parkeerretributies vaarwel en hoef je niet meer naar de parkeerautomaat te lopen.
Bovendien steun je per parkeertransactie het goede doel Think Pink.

Met FLOWBIRD, dé stedelijke intelligentie, wordt mobiliteit gemakkelijker, veiliger en sneller!

AppIcon

Download voor iOS of Android

Ga naar de inhoud