Spring naar content

App parkeren met flowbird

Via flowbird kunt u app parkeren op verschillende locaties in België. Wat is app parkeren met flowbird? Voor het bovengronds parkeren in Gent en Brussel kunt u met flowbird betalen, dit via uw mobiele telefoon. U betaalt enkel voor de tijd die u werkelijk parkeerde via de app. De parkeerwachters kunnen aan de hand van uw nummerplaat zien dat u hebt betaald via app parkeren. U bent niet langer afhankelijk van locatie of tijd! Met onze parkeer app kunt u eenvoudig en voordelig app parkeren. De app is gratis te installeren via de app store van uw toestel.

Waarom via app parkeren?

Flowbird, de mobiele parkeer app werkt snel, eenvoudig en is zeer voordelig in gebruik! U komt niet alleen sneller aan op uw afspraak maar bespaart ook op parkeren. Bovendien garanderen wij tot wel 25% voordeliger te zijn dan andere parkeeraanbieders. Een mobiele parkeer app werkt anders dan een parkeerautomaat. Door het start-stop systeem betaalt u per minuut en dus nooit teveel. Ook parkeerretributies zijn gegarandeerd verleden tijd, geen afgelopen parkeersessies meer en u hoeft u niet opnieuw naar de automaat te begeven.

Parkeren via app wordt makkelijker en voordeliger!

Met de flowbird – app kan u vanaf elke locatie een transactie opstarten. Selecteer de dichtstbijzijnde parkeerautomaat van uw voertuig. De gebruikte punten op de kaart verwijzen naar de verschillende gehanteerde tarieven afhankelijk van de zone. (groen, geel, oranje, rood) Deze vindt u ook terug op de dichtstbijzijnde parkeerautomaat. De parkeertarieven van Brussel vindt u terug via deze link.

Wenst u ook buiten Brussel te parkeren met flowbird? Neem gerust contact op met ons supportteam.

Heb je vragen over het installeren of gebruiken van de parkeer app?

Neem contact op met ons flowbird supportteam! Wij helpen u graag verder.

AppIcon

Download voor iOS of Android

Ga naar de inhoud