Spring naar content

Snel, veilig en eenvoudig mobiel parkeren met flowbird

Wat is mobiel parkeren? 

Flowbird vereenvoudigt parkeren door een nieuwe gebruiksvriendelijke oplossing aan te bieden. Hiermee kan je betalen voor parkeren via een apparaat dat is verbonden met het internet. Mobiel parkeren is mogelijk via een mobiele telefoon of via ons online platform. Parkeren was nog nooit zo eenvoudig! Waarom aarzelen om te parkeren met flowbird?

Is mobiel parkeren met flowbird veilig?  

We bieden jou een zeer veilige betaaloplossing aan! Het betaalsysteem voldoet aan de standaard voor de betaalkaartenbranche en gegevensbeveiliging. De betaalopties kunnen verschillen per parkeerlocatie. Je voert je betaalkaart en/of kredietkaartgegevens in tijdens je eerste flowbird - parkeersessie. Het wordt veilig opgeslagen, zodat een gebruiker het nooit meer hoeft in te voeren.

Kan ik flowbird overal gebruiken?

De parkeer-app herkent automatisch jouw locatie door de GPS op je mobiele telefoon in te schakelen.  Zo weet je meteen of je mobiel kan parkeren in de desbetreffende stad. Op dit moment hebben we onze mobiele parkeerservice in veel landen over de hele wereld geactiveerd. Ga naar de flowbird-parkeerkaart en zoom uit om te zien waar je kan parkeren! We zijn afhankelijk van lokale autoriteiten, maar horen graag op welke locaties onze flowbird-klanten mobiel parkeren willen gebruiken. Is jouw locatie nog niet beschikbaar? Neem contact op met ons flowbird-ondersteuningsteam!

 

Hoe ziet de parkeerwachter dat ik betaald heb?

Parkeerwachters gebruiken een mobiel apparaat om de nummerplaat te controleren. Ze kunnen alle lopende parkeersessies via flowbird in het systeem opzoeken. Papieren tickets zijn verleden tijd! Beter voor jou en het milieu! Indien nodig kan je te allen tijde je parkeersessie in de geschiedenis opzoeken via je flowbird mobiele parkeer-app of via het online platform. 

Hoeveel kost mobiel parkeren met flowbird?

Registeren voor flowbird is gratis. Je betaalt een standaardtarief in rekening gebracht door een parkeerexploitant (lokale overheid, particuliere operator, ziekenhuis of universiteit) en een extra vergoeding voor het gebruik van de flowbird mobiele parkeerservice. We specificeren steeds het totale bedrag van elke mobiele parkeertransactie.

Wat zijn de voordelen van flowbird?

Vraag je jezelf nog steeds af of je mobiel parkeren nodig hebt? Bespaar tijd en geld! Door onze mobiele parkeeroplossing zijn parkeerretributies verleden tijd en vermijd je lange wachtrijen aan de parkeerautomaat. Bovendien betaal je enkel wat je verbruikt en heb je gen cash of betaalkaart meer nodig.  Handig toch ?  Betaal overal met onze parkeer-app!

 

AppIcon

Download voor iOS of Android

Ga naar de inhoud